About Us

Over Sia Stone

 

Onze aardbol is rijkelijk versierd met prachtige natuur, weelderige flora en fauna, weergaloze zeeën en rivieren, reusachtige bergen en dalen, magische woestijnen. De mens vormt het middelpunt van deze rijke schakeringen in de natuur en voelt zich er volledig in zijn element. Met haar natuursteenproducten brengt Sia Stone dit gevoel naar uw leef- en werkomgeving. 

 

Wij produceren stijlvolle natuursteenproducten uit hoogwaardige marmer en zijn gespecialiseerd in wand- en gevelbekleding. De grondstoffen, veelal uit eigen steengroeven worden, duurzaam gewonnen, met respect voor de omgeving en in overeenstemming met de leefgemeenschappen. In onze productiefaciliteiten worden ze op ecologisch verantwoorde wijze verwerkt tot esthetische tegels en steenstrips. Innovatieve designs met oog voor detail, ambachtelijk afgewerkt in strakke gladde oppervlakken of ruwe speelse mozaïekconcepten.

  

Sia Stone levert een breed assortiment natuursteenproducten voor zowel het interieur als het exterieur. Wij zijn al jaren een begrip in Marokko waar onze kwaliteit en vakmanschap alom wordt gewaardeerd en waar wij marktleider zijn in het bekleden van gevels met natuursteen. Sinds enkele jaren is Sia Stone ook actief op het vaste land van Europa. Naast onze standaard producten leveren wij ook maatwerk en onze state of the art naadloze hoekstukken, vervaardigd uit één stuk steen.

 

Wij leveren voor omvangrijke bouwprojecten maar ook kleine huiselijke opdrachten. Productie en levering hebben wij volledig in eigen beheer waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn.

 

Laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop en creëer een fenomenale leef- of werkomgeving met Sia Stone.